Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Få mere seksuel selvtillid og bedre sexværd!

Du kender typen, og måske er du selv typen. Den type der har 100 % styr på jobbet, spiser sundt og træner i fitness centret. Alt kører men en ting mangler. Nemlig din seksuelle selvtillid…

Dit eget selvværd og sexværd hænger faktisk sammen. Alt for mange kvinder lider i dag af negativ sexværd. Det handler om den værdi, du giver dig selv. Hvis du har et godt selvværd, vil du som regel også have et godt sexliv. Hvis du har et dårligt selvværd, vil du typisk have et dårligt forhold til sex.

Hvis du gerne vil nyde sex mere, og have det godt med din krop, skal du være klar over at det ikke handler om kæmpe store bryster eller en lille taljemål. Din seksuelle tillid kommer indefra, og du skal øve dig med at se dig selv i spejlet (nøgen) en gang om dagen og fortælle: ”Jeg har en smuk krop. Jeg elsker mig selv”.

Til at starte med føler du dig måske en smule fjollet. Men om du vil det eller ej, så vil du efter et stykke tid begynde at tænke anderledes. Det er videnskabeligt bevist, og der findes ingen undskyldninger for at komme i gang.

Du kan også med fordel elske dit liv, før du begynder at fokusere på kroppen. I rigtig mange tilfælde, er de kvinder der er meget selvkritiske med ting i deres liv, også kede af deres krop. Få styr på dit liv, før du begynder at få styr på din krop.

En anden tendens som kvinder også oplever, er, at de sammenligner dem selv med andre kvinder. Det kan være kvinder fra blade, film eller fra det lokale fitness center. Du skal skrue ned for disse sammenligninger, da du eller andre kvinder ikke får noget ud af det.

Udover det, kan du også starte med at tilgive dig selv. Det er helt normalt ikke altid at have lyst til sex. Du har måske travlt på arbejdet, børnene trænger på eller noget helt andet. Hvis dette er tilfældet, kan du tvinge dig selv til at få mere lyst. Start med at finde ud af, hvad der normalt tænder dig. Lån nogle bøger eller se nogle film online på nettet. Det er gratis! Udforsk din seksuelle lyst med sexlegetøj eller forskellige kurser.

Blandt nogle af de mest effektive øvelser er naturligvis motion. Du skal sørge for at være fysisk aktiv, da det udløser endorfiner. Når blodet suser gennem kroppen, vil du få et kick. Udover at du får mere lyst til sex, vil din krop begynde at se bedre og bedre ud.

Tag på kursus
Find erotiske produkter
Styrk dit sexværd

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Få mere seksuel selvtillid og bedre sexværd!, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Leave A Comment