Bedre selvværd
En blog om selvtillid

BCAA er forgrenede aminosyrer ”Branched Chain Amino Acids” og bruges primært af bodybuildere og fitnessudøvere.

Alt hvad der har med sport at gøre, som energi, restitution, fedttab eller muskelforøgelse har noget at gøre med aminosyrer, og årsagen til at indtage BCAA, da de 4 processer er meget vigtige især for seriøse idrætsudøvere, der dagligt træner hårdt.

Muskelnedbrydning mindskes med BCCA

Hård træning vil nedbryde muskelvæv, da kroppen har brug for energi. Ved at drikke BCAA sikrer du, at kroppen får det ekstra, der sikrer, at den ikke går i gang med at nedbryde muskelvæv.

En anden fordel lidt ligesom en billig proteinbar er, at BCCA hjælper lidt i opsvinget, når der kræves lidt ekstra. Det er dog vigtigt i i modsætning til BCCA at kigge på sukkerindholdet i ens proteinbar, da den tit kan være lige så usund som en pose slik.

BCAA hjælper på vægttab

En af de hyppigste årsager til, at mange starter på at træne, er, at de gerne vil tabe sig eller vil ændre på sin kropssammensætning. For at kunne tabe sig er det nødvendigt at spise færre kalorier, end din krop bruger. BCAA hjælper dig med at holde fast i det kalorieunderskud, du har brug for ved at forsyne din krop med de aminosyrer, der er nødvendige for dine muskler og dit immunforsvar.

Undlad at købe billig BCAA

Mange går efter at købe det billigste BCAA, de kan finde, men det er vigtigt, at det ikke er det vigtigste, man kigger på, når man køber BCAA, for så ender du med at blive snydt.

Pris og kvalitet følges oftest ad, og det er vigtigt, at du kigger på indholdslisten af netop den BCAA, du køber, for at sikre dig at det er den rigtige blanding, samt at det er den rigtige dosering af aminosyrer, der også er i blandingen.

Hvis prisen er vigtig, så kig efter, hvornår der er gode tilbud på kvalitets BCAA, og ikke alene kig på prisen.

BCAA-fordele

BCAA kommer som pulver og er nemt at blande i vand og er derfor ideelt at blande i det vand, du drikker, imens du træner, da den er med til at udsætte trætheden.

BCAA hjælper dig med at holde på din muskelmasse, selvom du er på diæt, da du hjælper kroppen med at forbrænde fedt frem for muskelmasse.

Pulveret indeholder koncentreret aminosyrer og langt mere, end hvad der kan optages igennem mad. Kroppen kan ikke selv producere disse aminosyre.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment