Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Da alle mænd ikke bygget ens, er der derfor flere forskellige kondomerstørrelser på markedet på de forskellige sex spil. Det er vigtigt for dig at vælge den rette størrelse, da det giver den bedste følelse og sikrer bedst ydeevne. Er dit kondom for småt kan det stramme ubehageligt og endda gå i stykker. Er dit kondom for stort kan du risikere at det glider af under samlejet.

For at vælge den rette størrelse er det vigtigt at du kender længden og omkredsen af din penis i stiv tilstand. Mål længden fra roden af penis og ud til enden af penishovedet. Mål derefter omkredsen af din penis. Har du kun en lineal, kan dette selvfølgelig være lidt svært, så den nemmeste metode er at tage et stykke snor eller lignende og lægge den rundt om penis. Du kan derefter måle længden på snoren.

Du sidder nu med et mål der f.eks. kunne være 175mm / 106mm. De 175mm er ikke så vigtige, blot kondomet dækket det meste af din penis eller som jeg kalder det: din sexmaskine, men de 106mm er det som spiller en rolle for størrelsen. 106mm giver i kondomproducenternes verden en størrelse 53mm fordi de måler kondomets bredde, i stedet for omkreds. Bredden er altid omkredsen delt med 2. Men for god ordens skyld vil du under alle vores kondomer kunne se begge størrelser.

 

Bedtime

For os er det underordnet, om man man er ung eller gammel, par eller single,

homo eller hetero, så længe at man er seksuel, og det er lysten der driver værket.

Hvis du blot er nysgerrig, skal peppe (sex)livet op eller vil have kvalitetstid alene

– så har vi noget til dig!

Selvom det er lidt frækt, kan det sideløbende godt være sobert.

Det er vores budskab, hjælp os med at dele det!:)

erotisk legetøj

Før i tiden

Førhen var der både fysisk butik og webshop.

I den fysiske butik, som lå i Fiolstræde i København, kunne du finde et stort udvalg af feminint og udfordrende lingeri samt eksklusivt erotisk tilbehør.

Den tilbød et bredt udvalg af lækkert lingeri – bh-sæt, corsager, chemise-sæt, korte og lange silkenatkjoler, frække hofteholdere samt et stort udvalg af flotte strømper. Der blev forhandlet mærker som Myla, After Eden, Prinsesse Tam Tam, Hoff by Hoff, TheFairSex, Freya, Gossard, Odille, Freya, Marie Jo og Shirley. En blanding af nye og spændende mærker i forskellige prislag.

I underetagen kunne du  finde et eksklusivt udvalg af smagfuldt erotisk legetøj, olier og andet tilbehør til ham og hende, samt inspiration i form af litteratur og musik.

I dag har vi dog valgt at koncentrere os 100% på webshop’en, hvorfor den fysiske butik ikke længere eksisterer, men det brede udvalg samt eksklusiviteten er stadig i fokus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment