Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Klæd dig rigtig og få bedre selvværd

Der er mange faktorer, der påvirker dit selvværd. En af de ting du selv kan gøre for at få bedre selvværd, er at klæde dig ordentligt. Hvis du føler dig pæn, øges dit selvværd, idet dine tanker og idéer om dig selv bliver bedre. Du kan nemt klæde dig pænt, hvis du har det rigtige slips.

Hvad kan bedre selvværd gøre for dig?

Med godt selvværd kan du nå rigtig langt mange steder. Det gode selvværd vil nemlig vise sig i din udstråling og derfor virke tiltrækkende og attraktivt for de mennesker, der omgås dig. Derfor vil det altid falde til din fordel at klæde dig pænt. Forestil dig eksempelvis, hvor meget det kunne gøre for dig at få et ekstra boost selvtillid til en jobsamtale. Det kan gøres ved at klæde sig pænt.

Hjælp til at binde dit slips helt rigtigt

Der findes mange måder hvorpå man kan binde sit slips. Mange finder det som en frustrerende og svær opgave, men det behøver det ikke at være. Forskellige slipseknuder har forskellige udtryk. Læs videre for at læse om hvilken slags slips og slipseknuder der passer bedst sammen.

  • Four-in-hand.

Denne slipseknude er verdens mest populære. Den har sit navn fra en gammel herreloge i England, hvor denne type slipseknude efter sigende blev opfundet. Til denne knude passer bredere slips bedst. Det skyldes, at du ikke behøver at sno slipset flere omgange. Dog har knuden et asymmetrisk udseende og en moderat størrelse, derfor passer denne form for knude godt til de fleste slips.

  • Windsor

Windsor slipseknude går også under navnene fransk knude eller dobbelt knude. Den formes som en trekant og får meget volumen. Derfor passer slipset bedst til smalle slips og for at undgå at slipseknuden får for meget volumen, kan man vælge et slips af et tyndere materiale som f.eks. uld eller silke.

Ekstra tips til slips

Træk i knuden når den brede ende af slipset er omkring dobbelt så lang som den smalle. Hvis man ikke trækker nok i knuden, kan man risikere at slipset bliver for kort. Et slips burde stoppe lige ved bæltets start. Dog kan man sagtens justere knuden uden at binde hele slipset op. Det kræver bare at man løsner lidt på knuden, retter rynker og trækker i den igen. For at forlænge slipsets levetid, bør man binde slipset op efter hvert brug.

Frygt ej hvis dit slips kræver en smule justering. Sådan er det for de fleste. Det vigtigste er resultatet, længden og at det sidder pænt i forhold til kraven.
Du kan eventuelt forsøge sig med et slips ved at prøvebinde det, inden man køber det.

Med disse tips og tricks til brugen af slips kan du nemt og hurtigt øge dit selvværd. Dette kan vinde point ind mange steder og kommer dig selv til gode på mange områder. Derudover behøver det ikke engang at koste dig en formue at klæde dig ordentligt, da du nemt kan se flot ud, selvom du klæder dig med billige slips.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment