Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Lån penge nu, så du i stedet kan fokusere på dig selv

Nogle gange er det vigtigere at fokusere på dig selv, i stedet for at bekymre dig om penge. Derfor er det okay at låne penge i svære situationer, eller bare fordi du har brug for at slappe lidt af, og ikke tænke på pengene denne måned.

Det er okay at tage tid til dig selv

Mange af os kender nok godt de dage, eller uger, hvor man bare er så stresset over mange ting. Det kan tage hårdt på vores selvværd, når vi går rundt og stresser, da vi kan se, hvor godt andre klarer sig i livet, både med generelle hverdags ting, og især penge. Man kan måske føle, at man ikke er god nok, og at man slet ikke kan finde ud af noget. Men sådan er der mange, der har det en gang imellem.

Når det sker, så er det okay at låne penge nu, så du ikke behøver at bekymre dig om penge i øjeblikket. Det kan måske være, der er nogle af de venner, der gerne vil have dig med på ferie, men dine penge rækker ikke til det. De tager jo på ferie uanset hvad, om du kommer med eller ej, og det er rigtigt ærgerligt at blive ekskluderet på dem måde, fordi du ikke har pengene til det. Det kan bare gøre din selvværdsproblemer værre. Her kan du låne penge nu, så du kan tage med på ferie, få slappet af og komme væk med de dårlige selvværdstanker og bare hygge dig med vennerne. Det er slet ingen skam i at tage et lån, især ikke når man har brug for det mentalt. Lån penge nu, så du kan få det gode selvværd tilbage igen, og du bare kan slappe helt af og få det bedre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment