Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Gebærder man sig på nettet og i særdeleshed i chat rum beregnet til SM, vil man ofte støde ind i mennesker som er totalt uvidende om begrebet BDSM. De kigger lige indenfor, fordi deres fantasi er blevet pirret.

Nogle af de mest optimistiske håber på, at de som leger med SM har et åbent og frit syn på sex, så der kan falde et hurtig knald af. Ofte bliver de slemt skuffet, når de finder ud af, at ingen seriøse kunne drømme om, at dyrke SM med en totalt ukendt person. Og skulle de endelig få held med at finde, så vil det som regel være en person, der ser sit snit til at få lidt på den frække. Så falder der måske et hurtigt knald af, som typisk vil tage mellem ½ – 1 time.

I parforhold bruges Erotisk dominans ofte som krydderi i et almindelige sexliv og nogen dybere mening ligger der egentlig ikke bag. Det er sjovt, det er pirrende, det er frækt og kinky.

Lidt binderi til sengens hovedgærde, samt måske lidt blide smæk i bagdelen, sætter kulør på sexlivet. Det er noget man leger med engang imellem, når det skal være rigtig sjovt, men til hverdag er det almindelig husmandssex som præger forholdet. Derfor bliver det heller aldrig særlig avanceret. Man leger med hvad man har for hånden, lidt tørklæder eller måske en tørresnor.

Her tænkes ikke meget på ejerforhold eller sikkerhedsmæssige forskrifter. Ligeledes foregår der sjældent nogen større tankemæssig planlægning om, hvordan det seksuelle spil skal forme sig, eller hvor længe det skal vare. Det skal egentlig bare vare til begge har fået orgasme og nydelse, sådan typisk mellem 1 – 1½ timer.

For nogen udvikler legen sig. Stille og rolig bliver der tilført lidt flere elementer. Måske varmes der nu op til den frække leg, med at sætte en videofilm på og sammen blive inspireret af erotisk legetøj. Husets skabe gennemgås en anelse grundigere og måske findes livremmen, paletkniven eller grydeskeen frem. De fantasifulde finder også isterninger og stearinlys frem fra gemmerne og tøjklemmerne bliver hentet ned fra tørresnoren og lægges klar til brystvorterne.

Legen har nu fået lidt mere substans og fantasierne og forventningens glæde kører oppe i hovedet i løbet af dagen. En plan begynder at tage form og legen begynder at tage længere tid, typisk 1½ – 3 timer.

Legen begynder nu at bliver mere struktureret. Man har lært af sine tidligere eksperimenter og fundet ud af, at plastik tøjklemmerne ikke duede og at tørresnoren efterlod brandsår på håndleddene.

Sikkerheden begynder nu at blive en faktor, som man tænker over. Derfor begynder man nu at undersøge, hvad der findes af “rigtige” ting og hvordan man bruger dem.

De første “rigtige” ting indkøbes, måske et par håndjern, husets første manchetter, eller en flot pisk. Man begynder at søge viden og inspiration andre steder.

Uskyldige ordrer kommer ind i legen – kæresten får ordre på at barberer sig forneden – sendes i brugsen uden trusser – have frækt undertøj på og lagt en flot make-up inden der leges.

Legen er nu ikke længere begrænset til sengen, men breder sig stille og rolig ud i dagligdagen, hvis ikke forholdet brydes her. Skal forholdet udvikle sig videre, så kræver det en stor bevidst indsats fra begge. Mange stopper derfor legen her.

Kun et fåtal går videre, da det er to personers ofte voldsomme og store personlige udvikling, der er i gang og begge har nok i, at finde sig selv. Måske brydes forholdet endda helt, fordi parterne ønsker hver sin udvikling.

 

Fra leg til alvor

Fortsættes spillet bliver den dominerende mere selvsikker, fræk og konsekvent. De psykologiske og følelsesmæssige faktorer får nu større betydning og legen bliver mere intens.

Det er ikke godt nok blot at have lyst til sex mere, nu spiller sindets tilstand en lang større rolle. Der spilles bevidst på følelserne, et enkelt ord kan tænde gnisten, og ligeså kan et enkelt ord også slukke den.

Ritualer vinder indpas, ikke kun for sjov, men for alvor. At knæle for sin Dominante, er ikke længere blot “noget man gør i SM”, men en stor anerkendelse af selve personen. En anerkendelse der fra den underkastede betyder “jeg har dyb respekt og fuld tillid til dig – du er værdig at tage min krop og sjæl under din kontrol og jeg giver dig hermed tilladelse til at gøre dette” og for den Dominante er det en af de største og smukkeste gaver at få fra sin underkastede.

Den underkastede får halsbånd på som tegn på sit ejerskab og rammerne aftales, ofte nedskrevet i en kontrakt. Flere regler og grænseoverskridende ordre gives og forventes indfriet. Indfries de ikke, får det nu konsekvens.

Sikkerheden kommer mere i højsædet, som alvoren vinder indpas. Nye tiltag undersøges nu nøje før de inddrages i legen.

Det psykologiske spil kører. Dominansen udforskes intens. De psykologiske faktorer er nu en vigtig del af forholdet. Tilliden – respekten – kærligheden undersøges, pirres til og udfordres igen og igen. Hvor langt tør, kan, og vil parret gå for hinanden?

Tør den Dominante give ordre der er grænseoverskridende, ikke bare for den underkastede, men også for den Dominante selv? Magter den Dominante at være konsekvent, når det virkelig kommer til stykket? Tør den underkastede overskride sine egne grænser i fuld tillid til, at den Dominante har styr over enhver situation?

Elementer der tidligere var totalt tabu vinder indpas i søgen efter grænseoverskridende emner. Urin, fist, nåle, en husven, et andet par, eller måske klubber for ligesindede.

24/7 forholdet er meget tæt på. Sexlivet har bredt sig mere og mere i hverdagen, det er ikke længere kun lidt privat kærestebinderi til sengestolpen, det er nu en integreret del af hele ens parforhold. De nye venner der kommer til, kender ens seksualitet, for de kommer fra samme verden.

En glad aften i byen omhandler et klubbesøg. Interesserne man har fået handler måske om japansk bondage, eller at sy sit eget korset og man deltager glad og gerne i kurser om emnet.

Uanset hvor man bevæger sig, ligger SM i baghovedet. Står man i et supermarked, isenkræmmeren, eller byggemarked så tjekkes der instinktivt om noget kan bruges i legen.

Har man fundet sin partner for livet, vil det ikke være vielsesattesten som sætter den ultimative prik over forholdet, men derimod en tatovering, eller et brændemærke der for tid og evighed vil afsløre, at krop og sjæl tilhører en anden person.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment