Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Start 2019 med godt humør til hele familien

Nu er 2019 for alvor gået i gang og mange er startet på nye uddannelser, på nyt job, eller vil bare gerne starte 2019 med bedre humør og mere selvtillid. Vi har her samlet et par tips til hvordan du og din familie kan komme i lidt bedre humør.

Lav flere ting du er god til og godt kan lide

Det er nemt at finde alle de ting du ikke kan lide eller ikke er så god til, men prøv at tænk over, hvad kan du faktisk godt lide og lave og hvornår har du sidst gjort det? Det kan være at du er super god til at tegne eller du kan måske godt lide at spille på klaver. Prøv at sæt noget tid af i din hverdag til at dyrke nogle af dine yndlingshobbyer.

Hvis du laver ting som du er god til og som du godt kan lide, vil du automatisk blive mere glad og hvis du laver ting som gør dig glad, vil du helt sikkert også kunne mærke det på både dit humør og din selvtillid.

Januar = lange om mørke dage.

Mange af os, forbinder januar med kulde og lange mørke dage, men faktisk er det i januar måned, at vi virkelig begynder at kunne se at det hurtigere bliver lyst om morgenen og senere bliver mørkt. Og hvis din krop og dit humør, ligesom så mange andres, har svært ved kulden og mørket. Vil det være en god ide at tænke over din og din families kost.

I skal hver morgen sørge for at få så mange vitaminer som muligt, da vitaminer virkelig er godt for både jeres krop og sind. I skal i hvert fald have nogle D vitaminer, da det dem som i normalt får via solen. Det er også en af grundende til at vi generelt har det bedre om sommeren. I kan bestille både vitaminer, helsekost og kosttilskud hos JalaHelsekost.

Husk at forkæle dig selv (og kæresten)

Hvis du som så mange andre også er startet på en ny uddannelse, et nyt job, eller noget helt andet, kan det for din egen skyld, være en god ide for at gøre lidt ekstra ud af dit udseende. Det kan virkelig hjælpe på både humøret og selvtilliden hvis man lige føler sig lidt ekstra lækker, hvorimod det modsatte kan gøre at du bliver lidt mere indelukket og ikke har lyst til at præsentere dig selv over for andre.

Derfor skal du huske at forkæle dig selv lidt og selvfølgelig også kæresten, det kunne f.eks. være ved at købe en ny parfume, lige give dit skæg en ekstra god barbering eller måske bare bruge en god ansigtscreme til at gøre dine kolde kinder lidt mere bløde.

Lige præcis det med en god ansigtscreme, har de hos Made4men fuldstændig styr på. På Made4men’s hjemmeside, kan du faktisk tage en hudtest, hvor du blot skal svare på et par spørgsmål og derefter får du anbefalet præcis hvilke produkter der passer til din (eller din kærestes) hud.

Ros og komplimenter hinanden

Hvornår har du sidst givet eller modtaget et kompliment fra et af dine familiemedlemmer? Det giver virkelig et stort selvtillidsboost, både at give eller modtage et kompliment. Hvis du lige ligger mærke til det nye par bukser din kone har på, eller din mand lige har gjort lidt ekstra ud af sit udseende en dag, så giv et kompliment.

Har ungerne lavet en flot tegning i børnehaven, eller har de måske bare lavet deres lektier helt af sig selv, så ros dem og fortæl dem hvor dygtige de er.

Og når du nu har forkælet dig selv og/eller kæresten, må du også huske ungerne. Hos Mollyogmy.dk har de det lækreste udvalg af tøj, til både mor og børn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment