Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Tips til at styrke dit selvværd

I takt med udbredelsen af de sociale medier er det blevet nemmere for firmaer af forskellige slags at opstille uopnåelige idealbilleder, især hvad angår kvinder. Instagram og YouTube påvirker især et yngre publikum, hvor mange befinder sig midt i processen af at finde sig selv, hvilket kan give selvtilliden et knæk, når idealbilledet ligger udenfor rækkevidde. Her kommer 3 tips til, hvordan du styrker dit selvværd.

#1 Stop sammenligningerne

Fokuser på dig selv. Stjerner og veninder har deres liv, og du har dit. Ved at have fokus på dig selv og dine bedrifter ser du dine egne positive sider fremfor andres. En positiv attitude til din person vil give dig en helt ny selvtillid og udstråling. På samme måde kan negative tanker omkring dig selv også ses. Derfor vil det have dobbeltvirkning at stoppe sammenligningerne, da der er tendens til at sammenligne sig selv med idoler.

#2 Klæd dig på til jobbet

Klæd dig selvsikkert og efter din egen stil. De kendte klæder sig tit i vilde outfits med dyre accessoires og de udstråler en stor selvtillid. Gør ligesom dem, og hold ikke kreativiteten tilbage – en designertaske er nemlig ikke nødvendig for at stråle igennem.

Dermed ikke sagt, at designer ikke kan gøre underværker. Følelsen af at ligne dem man ser op til, kan betyde meget for selvtilliden. Her er tricket at købe noget, som passer til dit skab, og som aldrig går af mode. Med laantrodsrki.nu kan du købe den helt rigtige accessoires, som vil styrke din selvtillid, uanset din fortid med bankerne.

#3 Tro på det, før du er der

Hold hovedet højt, se andre i øjnene – smil. Ved at fremstå positiv og livsglad vil andre opfatte dig mere selvsikker, end du måske føler dig – og andres opfattelser smitter. På den måde vil din selvtillid langsomt øges i takt med at du tror mere og mere på, at du er ligeså selvsikker, som du viser udadtil.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment