Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Tør hud? Her er fordelene ved vegansk hudpleje

Der kommer flere og flere til, som enten helt eller delvist vælger at leve efter den veganske livsstil. Det ses ofte at det er i forhold til kosten, der bliver lagt fokus på, men der er mange andre ting at forholde sig til i forbindelse med det at være veganer – og det kan også medbringe sine fordele. 

Døjer man for eksempel med tør hud, så kan en rutine, der indebærer vegansk hudpleje vise sig at være en rigtig god hjælp, som ens hud senere vil takke en for. Bliv klogere på hvorfor i denne artikel. 

Dyrevelfærd der samtidig får din hud til at skinne 

Det giver ikke meget mening, at man har taget beslutningen om at blive enten vegetar eller veganer, og dermed ikke spise kød, hvis den er kommet ud fra idéen om, at man vil gå op i dyrevelfærd – i hvert fald ikke, hvis man undgår at spise kød og derefter smører sin hud ind i forskellige hudplejeprodukter, der indeholder collagen, lanolin eller andre dyre afledte ingredienser. 

Går man op i dyrevelfærd eller blot har et oprigtigt ønske om at blive bedre til at leve indenfor den veganske livsstil, så bør man, udover i sin kost, også sørge for at holde øje med og undgå animalske ingredienser i ens hudpleje. 

Veganske cremer kan være en gave til din tørre hud 

De fleste kender til at have tør hud engang imellem. Døjer man med tør hud, så er det relevant at man har en god creme liggende, der kan indføres i ens hudplejerutine. Tør hud har nemlig særlig godt af cremer med lidt federe konsistenser, da det kan være med til at genindføre fugten i huden. 

Det kan give sig selv, at det kan være fugtighedsgivende at smøre ens tørre hud ind i en god, fed creme, men en ting, der kan være overraskende for flere, er at både en vegansk kost og veganske hudplejeprodukter også kan gøre gode ting i forbindelse med ens hud. 

Vegansk kost og hudpleje

I forbindelse med kosten, så kan det bidrage positivt, hvis man spiser plantebaseret. Et højt indtag af både frugt og grøntsager kan have utrolige effekter, både for udseendet, men også for hudens generelle helbred. 

Det skyldes særligt alle de vitaminer, som det plantebaserede medfører. Her er det både A- C- og E-vitaminer, der bidrager effektivt, og når man taler om tør hud, så kan det især gavne, at man finder en god, vegansk creme med indhold af B12. 

En plantebaseret kost og veganske hudplejeprodukter vil altså få huden til at se godt ud. Det siges at veganer og vegetager ofte har en hud, der er yngre at se på, og det kan hjælpe på hudproblemer som tørhed og akne. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment