En utrolig smart måde at få lidt mere luft i dit budget

Noget de fleste af os elsker er at shoppe, det er lækkert at få nogle nye ting. Vores konto er bare ikke altid enig.

Når det kommer til shopping, er de fleste af os enige om at det er lækkert. Det at få nogle nye ting er bare altid en lækker ting. Det knap så sjove er at man altid skal betale for det. Det er så her kontoen nogen gange melder pas. Det kan være en hård måned der er skyld i du skal spare, det kan være køleskabet gik, måske skulle der også bare nye sommerdæk på bilen. Uanset hvad, så er der nogle måneder bare mindre penge i kassen end andre. 

Der findes i dag dog en smart måde at flytte lidt på sine udgifter på. Du kan nemlig få en smart online konto, der virker lidt på samme måde som en kasse kredit. Den er indrettet til at blive brugt på online handel og koster ikke noget at have med mindre du bruger den. Den er stort set tilgængelig i alle danske webshops. Dermed kan du lave alle dine købe på den smarte afbetalings konto. Det gør at du kan købe tøj, sko, frækt lingeri, værktøj, møbler, elektronik ja endda sexlegetøj på den måde. Alt samles på en konto hvorfra det hele betales retur. 

Hvordan skal du bruge det ?

Når du har oprettet kontoen, det kunne være hos viabill, så kan du gå igang med at handle. Stort set alle shops tager imod den slags betalingsmidler, så du kan handle hvor du plejer. Du smider dine varer i kurven og går til kassen. Her angiver du nu den nye konto som betaling. Beløbet tilføjes nu her og du kan senere logge ind og afgøre hvor hurtigt og i hvor stor bidder du vil betale det tilbage. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *