Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Bedre selvværd med et makeover og nyt tøj

Nogen gange skal der er ikke så meget til at løfte selvtilliden og selvværdet en lille smule, hvilket så igen kan give følelsen af optur som så igen løfter det. Et makeover, eller måske bare nyt og lækkert tøj kan være med at give fornyet energi og følelsen af, at man flytter sig.

Et makeover kan dog også være en voldsom forvandling hvis man går hele vejen med ny frisure, ny stil med nyt tøj, smykker og hvad der ellers høre til der. Jeg anbefaler at man prøver med lidt nyt tøj. En vigtig deltalje når du jagter nye eventyr er fx. at følge med i nyheder, det kunne fx. være på de forskellige netaviser.

En kjole til kvinden

Til kvinden kunne man overveje mulighederne for at kigge på en lækker kjole, som kunne være med til at give en lille boost til selvtilliden. Hvis du prøver at gå den vej, så lad det være en kjole der matcher din omgangskreds og den måde de klæder sig på.

Her er et par eksempler på butikker der sælger kjoler i en moderne stil.
DressMe
Youshoe
Smartgirl

Nye Jeans til manden

Manden skal helt sikkert ikke kigge efter en ny kjole, men kunne i stedet for overveje et par meget lækre jeans. Jeans giver altid et lækkert og stilet look og passer næsten ind i de fleste samfundslag.

Her er et par eksempler på butikker der sælger jeans i en moderne stil.
Smartguy
Levi

Hvis du prøver ideen om et makeover af, så vil jeg meget gerne høre om du får en fremgang i selvtilliden ud af det, så du er meget velkommen til at lægge en kommentar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Bedre selvværd med et makeover og nyt tøj, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Leave A Comment