Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Gode råd og tips til et bedre selvværd

Alt for mange mennesker derude render rundt med et dårligt selvværd. De fleste ting her i livet er godt på den ene eller anden måde, men det at have et godt selvværd afføder simpelthen ikke noget godt, og noget som man bør bekæmpe koste, hvad det vil. Derfor guider vi dig i, hvordan dit selvværd kan forbedres.

Boligsituationen

Et af de områder der tit bliver negligeret, men som på ingen måder bør negligeres er din boligsituation. Hvordan du har det, og derved også dit selvværd bunder mere i din boligsituation, end de fleste går og tror.

Hvis du har et lavt selvværd, er det tit et resultat af stress, en uoverskuelig tilværelse og lignende ting. Rigtig mange går rundt og er stressede over deres boligsituation. Det kan være fordi de simpelthen ikke gør nok ud af deres bolig, men det kan simpelthen også være fordi, det simpelthen ikke er et særlig rart sted, de bor.

Hvis det er tilfældet, er det simpelthen om at flytte væk hurtigst muligt. Internettet får meget af skylden for moderne problemer, men det er et godt sted at finde din bolig. På boligportalen, kan du blandt andet finde en lejebolig Aalborg, hvis det er den by, der virker mest attraktivt for dig. Du kan selvfølgelig også finde boliger i nærmest alle andre byer over hele landet.

Den økonomiske situation

Et andet af de helt kendte områder, der for mange resulterer i et lavt selvværd er økonomien. I dag er der simpelthen for meget forbundet med økonomien, men det er nu engang sådan spillereglerne er, og så er der lidt andet at gøre end at spille med.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal spille med på hele materialismen, da heller ikke giver noget godt selvværd, men som Aristoteles sagde, er det en god ide at finde den gyldne middelvej. Altså have de ting og den økonomi som nu engang vil hjælpe din selvopfattelse samtidig med, det ikke er noget, der overtager hele dit verdensbillede.

Hvis du ikke har så mange penge, men virkelig har brug for en ting, skal du for eksempel ikke være bleg for at tage et kviklån eller besøge https://bedsteonlinecasinoer.dk og spille alle dine penge op, så længe det ikke er årsag til en yderligere forværring af din økonomiske situation.

Behandlinger

Der er mange forslag til god behandling. Flere og flere danskere går for eksempel til psykolog, hvilket i sig selv er bemærkelsesværdigt, når man tænker på, at vi ellers er kendte som et af de lykkeligste lande i verden. Det er altså en måde at få hjælp på.

Du kan også overveje kognitiv terapi, der mere korrekt bliver betegnet som kognitiv adfærdsterapi. Det er faktisk den metode, der gennem de seneste mange år bliver vurderet til at fungere bedst. Det er en altså en rigtig måde at behandle lavt selvværd og andre følgelidelser som angst, fobier og tvangstanker.

Kort fortalt er kognitiv terapi en terapiform, der tager udgangspunkt i det enkelte individs problemer i stedet for at skære over en kam. Det handler om at lære selve klienten at kende og med udgangspunkt i dette udarbejde forløbet.

En anden også meget populær løsning er at begynde at dyrke yoga og meditere. Gennem yoga og meditation får du tit et nyt perspektiv på tilværelsen, som er med til at skabe et meget bedre selvværd for dig.

En af de mange gode ting ved yoga er, at du skaber en korrelation mellem krop og sind. Du træner din krop og dit sind på samme tid. Du lærer at mærke efter, hvordan du har det og bruge det til noget positivt.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment