Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Lindring af psoriasis og øg dit selvværd – Nyt veldokumenteret middel

Der er ikke noget, der kan få selvværd og selvtillid til at klø som uren hud. Akne og udslæt er periodevise pestilenser, men langvarige hudsygdomme som psoriasis slipper man desværre ikke lige af med. Heldigvis findes der et nyt middel, der kan lindre irritationen og løfte selvværdet… 

Man føler sig bare ikke godt tilpas, når huden skæller, rødmer og kløer, så man bliver nødt til at kradse igen. Det er rigtig fysisk ubehageligt, men det er især også en psykisk udfordring. For mange kan det desværre sætte sig på både selvtillid og selvværd, så man føler sig begrænset i at udfolde sig. 

Ingrediensen, der hjælper på selvværdet 

Heldigvis findes der et nyt middel mod psoriasis og andre hudlidelser, som har fået rigtig gode og veldokumenterede testresultater. Hvis du lider psykisk overlast på grund af uren og irritabel hud, eller en decideret sygdom, kan det være værd at overveje for dig. 

Det, der kendetegner midlet er noget både jordnært og støvet. Det er nemlig ler! Det såkaldte ‘moler’ findes kun to steder i verden – nemlig limfjordsøerne Mols og Fur – og det er helt specielt på grund af sit rige indhold af bestemte alger, mineraler og jern. Det har en særlig evne til at trænge ind i din hud, hvorfra det gør sit naturlige arbejde med at lindre og forbedre den. 

Kommer jeg helt af med mit dårlige selvværd? 

Det er veldokumenteret, at cremen virker rigtig godt på huden, men den kan selvfølgelig ikke få hverken psoriasis eller dårligt selvværd til at forsvinde som dug for solen. Men den kan lindre begge dele betydeligt, og det er altså nemmere at arbejde med sit selvværd, når man ikke også skal døje med kløe og rødme på huden. Derfor har du fortjent at prøve, om cremen virker for dig. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment