Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Pas godt på dine penge – pas godt på din telefon

Vi bruger så utrolig mange penge på elektronik nu om dage at det er helt uforståeligt. Før i tiden kunne man købe en mobiltelefon for kun 1 krone, så længe man også købte et abonnement. Det er ikke længere tilfældet da de såkaldte smartphones er blevet så avancerede.

Praktisk talt er vores telefoner blevet små computere, og derfor er de også blevet meget dyre. Alligevel skifter vi dem ud oftere end nogensinde før. I mobiltelefonens spæde år var det en dyd at de kunne holde længe. Jo længere man kunne have dem, jo bedre kvalitet var de. Men det er ikke her vores fokus ligger i dag.

Nu skal vi bare have det nyeste af det nyeste. Mange mennesker har dog ikke råd til at købe en ny telefon hvert år, og derfor skal de gerne kunne holde lidt længere.

Ofte sker der dog det uheldige at de går i stykker. Vi har nok alle prøvet det at tabe telefonen på jorden så skærmen splintres. Da man hverken har råd til at få den repareret eller købe en ny, så skal man nu rende rundt med en telefon hvor man knap nok kan de hvad der sker på den. Det kan heldigvis undgås med mobilcovers.

Påsæt et cover og et solidt panserglas på din telefon

Hvis en ny telefon koster et sted mellem 7000 og 10000, og en reparation koster 1000-2000 kroner, så kan det sagtens betale sig at bruge nogle få kroner på et cover.

Der findes, som de fleste ved, rigtig mange forskellige covers, og de er langt fra alle sammen i god kvalitet. Men hvordan finder man et mobilcover som er godt?

Først og fremmest bør gøre sig lidt research. Det er nemt at finde information på internettet. Hvis man sætter sig lidt ind i de grundlæggende ting, så kan man meget nemmere gå ned i en butik og bede om hjælp. Desuden er der heller ikke nogen som kan snyde dig, da du ved hvad du skal holde øje med.

Mange covers har dog en fin standard, og derfor skal du måske mere tænke over hvordan det skal se ud, og hvor praktisk det skal være. Man kan få covers som ligner en pung. Så kan du have alle dine kort og lignende i den, men på den anden side er den ikke så nem at have med at gøre hvis du skal tage et hurtigt billede.

Panserglas kan redde din telefon

Selvom du har et cover på telefonen, så kan det stadigvæk godt galt. Derfor er det også en god ide at putte et panserglas på sin telefon. Det beskytter selve glasset, det som er mest udsat.

Med et sådan på telefonen, så er der langt mindre risiko for at den går i stykker hvis du taber den, eller den bliver klemt. Naturligvis beskytter den ikke mod alt, men den hjælper et godt stykke hen ad vejen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Pas godt på dine penge – pas godt på din telefon, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Leave A Comment