Bedre selvværd
En blog om selvtillid

Tjen penge på valutakurser og boost dit selvværd

Der er en grund til, at så mange chefer, ledere og store personligheder i samfundet tjener penge på aktier og valutakurser. Det er ikke nødvendigvis, fordi de har brug for pengene. Nej, det skyldes nok i højere grad, at det giver et enormt boost, når de får en gevinst på deres investeringer.

Læs her hvordan du også kan opnå mere selvværd og selvtillid ved at tjene penge på valutahandel.

Hvorfor får du bedre selvværd af at investere?

At investere penge i aktier, obligationer og valutaer handler i høj grad om at være taktisk og heldig. Du løber en chance ved at smide penge efter et bestemt firma eller en bestemt møntfod. Men når det så lykkes dig at skabe et overskud på denne investering, kan du ikke andet end at føle dig helt flyvende!

Og her er fidusen: Der er faktisk en ret god chance for at få et overskud.

Jovist, en aktie eller valuta kan selvfølgelig falde i værdi. Men hvis du ser på det store billeder – hvordan priserne og økonomien har udviklet sig de sidste 50 år – er det kun gået én vej, og der er opad.

Valutahandel er en simpel måde at komme i gang

Der er mange, der vælger at investere i valuta, fordi det er så simpelt. Du skal bare udvælge dig en bestemt møntfod, du har et godt øje til, og så købe når prisen er lav, og sælge når den er høj.

Du kan sagtens starte i det små og arbejde dig opad. 500 kroner kan hurtigt blive til 700 kroner. 700 kan pludselig blive til 1000. Og hvis du gør det et par gange om måneden, kan du forvandle en lille håndfuld penge til et ret fint overskud.

Simpelthen ved hjælp af nogle få klik på dit tastatur!

Hold øje med kurserne med en valutaomregner

Hvis du vælger at investere penge i valutaer, skal du også have et redskab ved hånden, så du løbende kan følge med i priserne. Heldigvis findes der en masse gratis online værktøjer, der hjælper dig med det – såsom denne her.

En valutaomregner kan også downloades ned på din mobil som en app, så du har de seneste kurser, selv når du er offline.

Hvad er risikoen ved valutahandel?

Som ved alle andre typer investeringer er der selvfølgelig en risiko forbundet ved at handle med valutaer. Hvis du ikke har planer om at skulle leve af disse investeringer, kan du bare følge denne tommelfingerregel: Invester ikke mere, end du har råd til at tabe!

Men valutaen er gennemsnitligt set steget år for år det sidste århundrede. Dermed er der en ret god chance for, at dine investeringer vil stige på lang sigt – også selvom der kan være nogle bump på vejen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave A Comment