Bedre selvværd kommer fra kroppe i balance

Bedre selvværd afhænger af dit psykiske og fysiske velbefindende, og det kræver absolut de bedste forudsætninger for det. Vi døjer allesammen med noget, og vi har allesammen vores egne kampe. Men, det er vigtigt, at du sørger for at vinde dine kampe med dig selv, og at du indfinder dig med, at du er den bedste version af dig selv, for du er dig og ingen andre.

Jeg har samlet 3 gode tips og tricks til at styrke dit psykiske velbefindende og det psykologiske bag at være i ‘zen’ med sig selv og sin egen krop.

1. Din søvn

Din søvn er unægteligt noget af det vigtigste. Hvis du sover dårligt, er dine kognitive egenskaber unægteligt de samme, som en der sover godt. Dette siger jeg fordi, at jeg personligt ved, hvor vigtigt det er for mig, at jeg sover godt. Det sørger for, at jeg kan være der for dem, som holder af mig, og være til stede socialt. Er jeg ikke det, er jeg meningsløs, træt og sur hele tiden – og hvem fanden gider være bedste venner/veninder med sådan en sur træt satan? Ikke så mange nok. Sveder du om natten så find noget lækkert sengetøj. Ligger du dårligt så find en bedre seng. Det er ultimativ mega f*cking vigtigt, tro det eller ej!

2. Din omgangskreds

Vælg nu for pokker med omhu. Der er ingen grund til at have 200 venner, for du får umuligt tid til dem allesammen. Jeg vil langt hellere – personligt vel og mærke – have en god ven i stedet for 100 falske venner. Hvorfor spørger du nok? Svaret er egentligt ret simpelt. Jeg vokser ikke af andres anerkendelse, jeg vokser derimod af folk, som ønsker det bedste for mig, og ønsker at give mig de bedste forudsætninger for et gladt og lykkeligt liv.

3. Din accept

Du/man er nødt til at acceptere sig selv, for den man er. Du finder aldrig en naturlig ro, hvis du ikke lærer at acceptere, hvem du er. Sig til dig selv “Hold kæft du ser godt ud”, og gør noget ved de ting du måske gerne vil ændre. Det kan godt være, at der er lidt ekstra på sidebenene, og hvad så? Men synes du selv, at det er træls, så ændre din kost eller gå i fitness. Er du selv ligeglad med det, så lad da forhelv*de være med at gøre noget ved det. Og hvad så hvis folk ikke synes du er smuk? De er alligevel ikke nogle mennesker for dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *