Derfor skal du bruge kosttilskud til hunde

Ligesom man som menneske skriver sine multivitaminer og kosttilskud om morgenen, så har vores kæledyr ligeså vel brug for lidt ekstra. Generelt er det en god ting, at supplere med kosttilskud og vitaminer til sit kæledyr, uanset hvilket dyr det er. Det er for at opretholde en god og sund balance.

Ordentlig kost

Mange mener, at deres hund er dækket ind i alle vitaminer igennem deres kost. Men det er langt fra alle slags foder til hunde, som kan gå ind og dække behovet 100%. Derfor er det en god ide at supplere med kosttilskud, så man er dækket ind på hele området. Køb kosttilskud til hunde her.

Ældre hunde har især brug for ekstra næring

Især når hunden bliver ældre, så er det vigtigt, at man har ekstra fokus på, at ens hund, får de næringsstoffer og vitaminer, som den har brug for. For ligesom som os mennesker, så er der nogle næringsstoffer, som vores krop stopper med at optage eller producere selv, som vi har brug for at supplere i vores kost.

Hvilken slags kosttilskud skal man give?

Der er flere forskellige kosttilskud, som kan gå ind og hjælpe på det generelle helbred, men også hvis der opstår problemer med pelsen, eller hvis hundens led bliver mere stive på grund af alderdom. Det kan være, at der er opstået problemer med fordøjelsen, hvortil zoolac kan gå ind og hjælpe. Er din hund i vitamin mangel, kan du supplere med vitamin-tabletter, eller multivitaminer.

Et kosttilskud, som er meget populært, er laksolie. Lakseolie er sundt, fordi det indeholder omega -3 fedtsyre, ligesom som vi mennesker spiser fiskeolie. Men lakseolien har også en stor påvirkning på hudens pels, så hvis din hund har problemer med huden eller med pelsen, så er laksolien et mirakelmiddel, som er et af de sundere kosttilskud på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *