Du kender manglen på en ny skærm 

Du kender manglen på en ny skærm 

Næsten alle folk med en iPhone kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af ens dag. Som de fleste har erfaring med så er smartphone meget følsomme, hvor selv ubetydelige hak kan forudsagde stor skade på displayet og dermed gøre jeres telefon ubrugelig. Du kender muligvis til eksemplet hvor en ven har lånt jeres mobil og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den mest hyppiste skade på de moderne iPhones er påført deres skærme, efersom skærmene er meget følsomme for slag. Det mest naturlig valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje antal skader på alle typer iPhones på det nationale marked, har en del forretninger besluttet sig for at desgne glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres smartphone uden nødvendigvis at skulle købe en helt anden skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at din skærme ikke går i stykker hvis I skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Her hos NORTAGG har vi kæmpe erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den bedste skærmbeskyttelse til forbrugerne. Vi har igennem en kort proces lavet SmartGlass, som minder om klassisk beskyttelse på mange områder. Traditionelt beskyttelse er lavet af glas og kan derved let blive ødelagt ved mindre stød. Hvis I køber SmartGlass er du garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke udelukkende er lavet af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan modtage flere tab inden du vil lave skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den enkelte udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig beskytte hele skærmen, så du ikke sidder med blottet flader på jeres skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det garantere dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din gode ven inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis I skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det vigtigt at tænke på installation, eftersom det skal være nemt for jer at montere selve beskyttelsen på jeres mobiltelefon, da du garateret har set at der ved montering af beskyttelse muligvis kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis I anskaffer SmartGlass undgår I disse problemer, da du modtager en monterings spartel, som hjælper dig med at udligne de berygtede pletter.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som hjælper jer med at montere din SmartGlass korrekt, så I slipper for at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder træls på mobilen og herved ikke dækker hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for dig at montere, hvorfor vi er utrolig begejstret for dette redskab til montering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *