Få dit drømmesmil med Invisalign

De fleste mennesker tænker ikke på vores tænder som noget, der skal være perfekt, men i virkeligheden kan et flot smil gøre hele forskellen. Hvis du ikke er tilfreds med dine tænder, kan Invisalign være den perfekte løsning for dig! Invisalign er en måde at rette tænderne op på uden brug af metalbøjler. Det er en diskret og behagelig løsning, som mange mennesker vælger, fordi den ikke forstyrrer deres dagligdag.

Om Invisalign

Invisalign er det klare alternativ til metalbøjler. Der anvendes en række klare, aftagelige justeringsskinner, som er tilpasset dine tænder. Bøjlerne er næsten usynlige, så du kan smile mere under behandlingen og også efter behandlingen. Invisalign er også aftageligt, så du kan spise og drikke, hvad du vil under behandlingen. De fleste bruger bøjlen om natten, da den generer mindre, når man sover.

Invisalign-behandlingsprocessen er enkel. Først mødes du med din ortodontist eller tandlæge for at drøfte, om Invisalign er det rigtige for dig. Derefter vil han eller hun tage røntgenbilleder, billeder og aftryk af dine tænder, som vil blive brugt til at skabe en digital model af dem. Ud fra denne model vil din ortodontist eller tandlæge udarbejde en behandlingsplan, der viser den række af bevægelser, som dine tænder vil gennemgå under behandlingen. Du vil derefter kunne se en virtuel repræsentation af, hvordan dit nye smil vil se ud, når behandlingen er afsluttet.

Du vil derefter få dit første sæt klare justeringsskinner. De skal bæres i mindst 22 timer om dagen og skal kun tages af for at spise, drikke eller børste tænder. Behandlingen tager normalt ni til 15 måneder, men det varierer fra person til person. – Hvis din tandlæge ikke tilbyder ydelsen, så tilbydes der tandregulering i Vejle med Invisalign.

Hvorfor betyder vores tænder og smil så meget for os?

Der er mange grunde til, at vores tænder og smil betyder så meget for os. For det første er de noget af det første, folk lægger mærke til, når vi møder dem. Et flot smil kan gøre et varigt indtryk og give folk en positiv følelse af dig, og man kan spotte en persons hygiejne og livsstil, blot ved at se på personens tænder. Desuden spiller vores tænder en vigtig rolle for vores evne til at tale og spise ordentligt. De er også med til at holde vores kæber sunde og kan påvirke vores selvtillid. Alle disse grunde viser, hvor vigtigt det er at passe på vores tænder og have et godt smil. Så kontakt din tandlæge i vejle eller hvor den end er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *