Få styr på smilet – det giver bedre selvværd!

Smilet er ofte omtalt som menneskers personlige visitkort. Årsagen er naturligvis, at smilet er noget af det første, man lægger mærke til ved et andet menneske. Og smilet er da også med til at give en selvværd. Et godt smil kan nemlig åbne døre, og det er videnskabeligt bevist, at når man smiler, så stiger humøret også automatisk.

Men hvad nu, hvis man ikke er født med et pragtfuldt smil? Bare rolig. Din tandlæge kan hjælpe dig.

Et pænt smil – skabt i fællesskab

Det smukke smil er de flestes drøm. Men det er ikke alle, der endnu har det. Heldigvis kan din tandlæge hjælpe dig med at opnå det. På en tandlægeside som https://teamtand.dk/ fremgår det under services, at man i dag både kan rette tønder ud med næsten usynlige remedier (kontra den klassiske bøjle), lige så vel som man kan blege tænder (gøre dem hvidere) og i det hele taget være med til at holde dem sunde – så de er flotte og holder længst muligt.

Har du et sæt tænder, som du ikke er helt tilfreds med, som måske endda påvirker dit selvværd negativt, kan du få et individuelt skøn hos en tandlæge, som kan vurdere, hvad det vil kræve at gøre smilet smukt. Der er desværre intet facit, på hvad der skal til, da det netop er og bliver meget individuelt, fordi vi alle er bygget forskelligt.

Men tandlægen er en ting. Nok kan det kosmetiske i høj grad klares her, men du er også nødt til at holde dit tandsæt sundt hjemme i privaten.

Det kan du gøre ved at børste dem 2 gange dagligt (morgen og aften, naturligvis) i minimum 2 minutter ad gangen. Det sikrer, du kommer ordentligt rundt. Brug altid en tandpasta med fluor og sørg også for at bruge tandtråd! Det er vigtigt for at rense, hvor tandbørsten ikke kan nå ind.

Ryger du, bør du stoppe, da tobak er hårdt for munden og tænderne (som misfarves af røgen). Ligeledes bør du tænke over dit forbrug af f.eks. kaffe, sodavand og søde sager. På den måde kan du selv være med til at bane vejen for at få det smil, du altid har drømt om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *