Firmafrugt og frugtordning med årstidernes frugt i frugtkasser

Hvis du ønsker en sundere livsstil kan du sikkert have svært ved at vide hvor du skal starte. Der er nemlig mange ting du kan gå ind og gøre noget ved. Det er vigtigt at tænke på at det du skal til at i gang med er et valg om et sundere liv. Det kan være fordi du er blevet opmærksom på hvor usundt du lever. Denne artikel har til formål at hjælpe dig godt i gang med den sunde livsstil. Vi kommer til at berøre flere forskellige emner der har med sundhed at gøre. Hensigten med artiklen er at du skal blive inspireret til den sunde livsstil. Vi ønsker at gøre det lettest muligt for dig at komme godt i gang. Sæt dig derfor godt til rette, for nu skal du bare sidde og læse og blive inspireret. Firmafrugtordning med jysk firmafrugt til virksomheder er bl.a. noget af det, vi kommer ind på længere nede.

Læg en fremtidig plan

Når du skal holde dig til en sund livsstil er det vigtigt at lægge en plan. En plan kan være helt afgørende for at du ender med at gennemføre. Uden en plan kan man hurtigt komme ud af takt med sundheden. Det er set igen og igen. Det er blandt andet i disse tilfælde hvor folk der taber sig ender med at tage det hele på igen hvis ikke mere. Det skal du naturligvis forsøge at undgå. Og vores erfaring siger også at en plan man kan følge er altafgørende. En plan bør være længere ude i fremtiden. Det betyder at det ikke hjælper med en plan på en måned. Det er for kort tid. En sådan plan ender nemlig med at være hurtigt overstået, og så ender du hurtig på den anden side hvor du ikke rigtig ved hvad du skal gøre dig selv. Du kan derfor med fordel lave en plan for eksempel tre måneder ud i fremtiden eller måske et halvt år eller et helt år. Når det gælder sundhed handler det om de langsigtede mål.

Få motion

Det er vigtigt at få motion og være aktiv. Det kan lyde kedeligt og hvis du ikke er typen der er vild med motion har du måske allermest lyst til allerede nu at give op. Men bare rolig. Motion betyder også en rask gåtur. Du kan have som mål i starten at gå en dejlig tur på 10 minutter hver dag. Det er noget de fleste burde kunne overskue. Du kan også lave små ændringer i løbet af hverdagen. Du kan f.eks. tage trappen i stedet for elevatoren eller rulletrappen. Dette er med til at øge din sundhed.

Spis mere frugt og grønt

Du skal også spise mere frugt og grønt. Det kan du hurtigt ikke få gjort hvis du ikke køber ind til det. FirmaFrugt i Frugtkurve og FrugtKasser på arbejdspladsen er derfor en smart løsning, hvor du får bragt frugt og grønt direkte til døren på arbejdspladsen. Og så er der altså ikke nogen vej udenom. Det er en smart mulighed for helt automatisk at komme til at spise mere frugt og grønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *