Firmajulegaver til dine medarbejdere

Står du overfor at skulle købe firmajulegaver til alle dine medarbejdere igen i år? Mangler du fantasien til hvad man egentlig bør give sine medarbejdere? Den flaske vin og chokolade man plejer at købe, ja den går jo nok ikke endnu et år. Du er langt fra alene med frustrationerne omkring firmajulegaver. I dag findes der efterhånden mange udbydere af netop firmajulegaver, som er i stand til at fremsætte tilbud på flere forskellige varer, og du eller dine medarbejdere så dernæst blot skal tage stilling hertil. Denne måde at lade dine medarbejdere tage stilling til egen gave. På denne måde kan en byrde tages af dine skuldre, men også sørge for, at de får en gave der er tilpasset dem og har værdi for præcist dem. Og denne værdi og gave kan de takke deres chef for.

Stort udvalg af julegaveidéer

At alle medarbejdere er forskellige er klart, og alle ønsker sig forskellige gaver. Men bare rolig, alle dine medarbejdere kan sagtens få lige hvad de ønsker sig, om det måtte være brugskunst, køkkenudstyr, elektronik, bøger eller oplevelsesgavekort, så kan alt dette lade sig gøre. Det er klart at din unge studentermedhjælper, din sektresæt på 20 år og din vicevært på 65 ikke ønsker det samme i gave, og dette kan der let tages højde for. Vælg selv julegaver for virksomheder er i dag så let, at du kan få en aftale der er tilpasset din virksomhed og dit budget. Du kan benytte dig af det der kaldes valgshop. Her indsætter du et budget, og så skabes en skræddersyet shop hvor dine medarbejdere let kan browse igennem de mange tilgængelige gaver på hjemmesiden. Her vælger de selv deres gave, ud fra den bestemte priskategori du på forhånd har anslået. Du behøver på denne måde ikke tage chancen eller bruge tid og energi på at vælge den helt rigtig gave. Du behøver ej heller at gå på kompromis og vælge en triviel og ensartet firmajulegaver. Dine ansatte kan i stedet vælge lige det, der stemmeroverens med deres ønskeseddel.

Medarbejderne føler sig værdsat

Giver du medarbejderne lov til selv at bestemme deres firmajulegave, så viser du dem at du lægger vægt på deres ønsker og behov. Du giver ikke blot dine medarbejdere en standardiseret gave uden omtanke, men viser dem i stedet for, at du har investeret i dem, og sætter deres præferencer først. Dette viser dine medarbejdere, at du sætter pris på dem og værdsætter dem som ansatte i din virksomhed, at de har værdi og gør et godt stykke arbejde, og de får følelsen af at være værdsat og en prioriteret, hvilket er vigtigt som medarbejder. Så står du overfor beslutningen om hvad du skal gøre med firmajulegaver i 2021, ja så burde du måske kigge ind i muligheden for vælg selv julegaver for virksomheder. Dette kan sørge for at medarbejderne får noget de ønsker sig, at de føler sig prioriterede og værdsat, samtidig med at det gør beslutningen lettere for dig. Du for altså glade medarbejdere, og du spare end masse tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *