Gode råd til at afhjælpe rejsningsbesvær

Gode råd til at afhjælpe rejsningsbesvær

Rigtig mange mænd oplever i dag rejsningsbesvær. Det kan være en udfordring, som kan påvirke selvtilliden eller intimiteten i parforholdet. Heldigvis findes der flere metoder, du kan prøve derhjemme, som kan være med til at afhjælpe rejsningsbesværet. Denne artikel vil komme med forslag til, hvordan du og din partner kan imødekomme de udfordringer, der måtte være. 

 

Livsstilsændringer der kan afhjælpe rejsningsbesvær

Det første man kan gøre er at kigge på ens livsstil, da der typisk her er en række metoder der kan afhjælpe rejsningsbesvær. Livsstilsændringer som at opretholde en sund kost, motionere og undgå dårlige vaner som rygning og et stort alkoholforbrug, kan have en positiv indvirkning på din præstation i soveværelset.

Motion

Regelmæssig motion er ikke kun godt for din krops generelle sundhed, men det kan også forbedre blodgennemstrømningen i kroppen, herunder til kønsorganerne. En forbedret blodtilførsel til kønsorganerne, vil kunne resultere i færre rejsningsproblemer, og du vil have nemmere ved at få en erektion. En hård omgang motion, der giver sved på panden, vil give den bedste effekt, men en gåtur vil altså ikke kunne give den samme effekt.

Slap af og reducer dit stressniveau

Hvis du er meget stresset i din hverdag og har mange tanker i hovedet, kan dette også medføre rejsningsbesvær. Derfor er det vigtigt at du finder nogle måder at håndtere din stress på som vejrtrækningsøvelser, terapi eller generelt skrue et gear ned i hverdagen. Ved at reducere dit stressniveau ville du kunne se forbedringer når du skal være intim.

Kommunikér og vær intim med din partner

At være åben i din kommunikation omkring rejsningsbesværet og få det snakket igennem sammen, kan styrke forholdet og din partner vil bedre kunne hjælpe og forstå din situation. På denne måde vil presset falde fra dine skuldre, da du vil modtage støtte og forståelse fra din partner. Dette kan også reducere angst og tankemylder forbundet med rejsningsbesværet, som kan genopbygge din selvtillid.

 

Få professionel hjælp til at afhjælpe rejsningsbesvær

Hvis du har prøvet flere metoder og rejsningsbesværet fortsætter, så er det vigtigt at søge professionel hjælp fra en læge eller anden sundhedsekspert. De vil kunne hjælpe med at identificere årsagerne til dit rejsningsbesvær og anbefale dig behandlingsmuligheder, som passer til din situation. Du kan læse mere om rejsningsbesvær og behandling her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *