Kreativ erhvervspsykolog i Aarhus

En erhvervspsykolog kan have mange vigtige funktioner for en virksomhed og trivslen på en arbejdsplads. Det kan derfor være nødvendigt at overveje at gøre brug af en erhvervespsykolog, hvis I på arbejdspladsen har oplevet problemer over kortere eller længere tid. I kan klikke ind og læse meget mere om Tescha Quist, hvis I er blevet nysgerrige efter at vide mere. På sin hjemmeside skriver hun selv: Som erhvervspsykolog tilbyder jeg bl.a. supervision, foredrag og coaching.

Supervision

Med supervision kan I fx på arbejdspladsen skabe langt bedre forhold. Det er en måde at kunne anskue et team mere psykologisk, og hvordan I kan forbedre teamets psykologiske samspil i praksis.

Her er målet at forbedre via kompetenceudvikling, og det sker ved refleksioner og de professionelle praksiser, der aktuelt er at finde på arbejdspladsen. Det kan være, at der på arbejdspladsen er problemer, ubalance eller uoverenstemmelser, der har varet i noget tid, og som I ikke har formået at komme ud af. Her kan I få hjælp til at komme videre fra situationen på en frugtbar måde for både kolleger, arbejdsplads og miljø.

Det psykologiske perspektiv bidrager med 

Foredrag

Hun afholder desuden en række forskellige foredrag, der kan gør jer klogere på mange ting i psykologiens verden. Her får I desuden redskaber og praktisk anvendelige metoder, I kan forsøge at anvende på arbejdspladsen.

Der kan også være mange forskellige livssituationer, der kan påvirke individer hårdt, og her kan I som arbejdsplads også tage til jer og blive klogere – både på jer selv og hinanden, så I bedre kan gribe forskellige situationer an. Det er altså muligheder for at blive langt klogere på de mennesker, vi omgiver os med til dagligt; fra et psykologisk perspektiv.

Coaching

Med coaching er det bl.a. muligt at få hjælp til livets store og små spørgsmål. Det kan være, at du har et mål for livet, du har svært ved at gribe an, og som du er forvirret over, hvordan du skal nå. Med en masse forskellige redskaber og metoder, kan du få hjælp til lige netop de ting, du går rundt og tænker på.

Kreativiteten er i fokus

Kreativiteten er i fokus med denne erhvervspsykolog, og derfor er fx foredrag krydret med humor og visuelle lækkerier. Det betyder, at I bestemt ikke kommer til at kede jer, og I vil tage langt mere med fra oplæggene, og huske meget mere, fordi det bliver præsenteret visuelt på en appetitlig måde, så man har mulighed for at huske det langt bedre.

Er du i tvivl?

Man behøver ikke at være fuldstændigt bevidst om, hvad man ønsker af store forløsninger. En erhvervspsykolog kan hjælpe på utroligt mange måder. Hvis du er i tvivl om den nuværende situation, kan du med fordel kontakte hende for at høre nærmere om mulighederne. Måske der i sparringen opstår muligheder, som psykologen kan få øje op, og som hun derved kan forklare dig som en logisk tilgang til, hvordan hun ville gribe det an. Det kan give anledning til nysgerrighed og spørgsmål, og dette kan blive starten på en spændende rejse med indsigter og redskaber, der skaber positive resultater på den anden side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *