Krystaller som fremmer dit selvværd – Rosakvarts

Hvis du leder efter en krystal, der kan hjælpe med at booste dit selvværd, så behøver du ikke lede længere. Rosakvarts – eller rosenkvarts – er en vaskeægte kærlighedskrystal, som vil gøre vidundere for dit selvbillede – så du kan opnå alt det i livet, du ønsker. 

Hvorfor godt selvværd? 

De fleste mennesker har dele af deres selvværd, som kan bruge et boost kærlighed. Der er nemlig forskel på selvtillid og selvværd – hvorfor mange mennesker, som umiddelbart udstråler et formidabelt selvbillede, også kan have gavn af at arbejde på deres inderste selv. 

Dårligt selvværd kan eksempelvis komme til udtryk, når vi baserer vores holdninger på hvad andre tænker om os. 

Måske vi endda træffer vigtige beslutninger baseret på det, såsom hvad vi vil arbejde med eller med hvem vi vil danne relationer til. 

Hvordan arbejder du med selvværdet? 

Når vi skal arbejde med selvværdet er krystaller en fantastisk støtte. Vibrationerne fra krystallens energifelt, kan påvirke vores eget, så vi lettere skaber den udvikling vi håber at se. 

Rosakvarts en en krystal som altid har været forbundet med uforbeholden kærlighed. Derfor er det typisk en krystal som bruges til at heale og drage omsorg – både for sig selv og for andre. 

På den måde kan du anvende rosakvarts, når du føler dig usikker, rådvild eller har brug for fred. 

Du kan eksempelvis meditere med krystallen, ved enten at have krystallen i hånden eller placeret på dit hals eller hjertechakra, som krystallen er forbundet med. 

Hvis du synes det føles rigtigt, kan du også vælge at sige affirmationer til dig selv, som styrkes af krystallen, når du bruger den. 

Mange vælger desuden også at placere rosakvarts i deres hjem, både på grund af deres smukke udseende, men også fordi krystallen er kendt for at beskytte mod stårling fra elektronik. 

På den måde får du både en krystal som kan bringe en kærlig, omsorgsfuld energi ind i hjemmet og samtidig beskytte dig og din familie fra den skadelige effekt ved stråling. 

Du kan naturligvis også vælge at anvende din rosakvarts krystal i et smykke, såsom halskæde eller armbånd, for på den måde at bære din krystal med dig gennem hele dagen. 

Læs mere om dette på Savasana.dk hvor du også kan blive klogere på andre metoder, til at leve et autentisk liv i større balance. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *