Læs dig til bedre selvværd – Kan man det?

Kan man læse sig til bedre selvværd? Det er et godt spørgsmål og det er ikke sikkert at svaret vil være ens for alle. Faktum er dog at der findes et hav af selvhjælpsbøger og biografier på markedet, der tager fat i problemer som lavt selvværd.

I de bøger er der helt sikkert noget godt at hente for alle der synes de har problemer med selvværdet. Derfor kommer her nogle forslag til nogle af disse bøger og hvor du kan læse dem som e-bøger.

Gode bøger om selvværd

Der er mange bøger at vælge imellem her, jeg har blot taget nogle af dem jeg mener vil have den bedste effekt på dig. Det typisk de mere personlige fortællinger frem for eksperter der guider.

Liste over bøger om selvværd:

  • Nøglen til godt selvværd af Jørgen Svenstrup
  • Jeg elsker mig: En guide til større selvværd af David Hamilton
  • Elsk dig selv af Liselotte Christensen
  • Bolsjefilosofi og andre leveråd af Marie Brixtofte
  • Elsk dig selv og bliv elsket af Joan Ørting

Det er blot et udpluk af e-bøger om selvværd du kan finde i den kategori.

Hvor kan du læse bøgerne?

Du kan læse bøgerne i en e-bogs app, og dem er der nogle stykker af. De er alle sammen gode og det afgørende for dit valg af hvilke e-bogstjeneste der har det abonnement der passer bedst til dine behov og dit budget. Herunder får du mine tre favorit e-bog apps.

Bookbeat

Bookbeat er for mig at se bare super nemt at komme igang med. Du kan finde e-bøger der er interessante på nul komma fem og gå i gang med at læse dem ligeså hurtigt.

Det koster fra 79 kr. om måneden og du kan prøve Bookbeat gratis i 30 dage.

Mofibo

Mofibo har det absolut største udvalg af både e-bøger og lydbøger, så du finde alle de bøger om selvværd jeg har nævnt herover, men du finder også alverdens andre bøger, børnebøger og bestsellers. Det bedste ved Mofibo i forhold til e-bøger er dog deres reader el. e-bogslæser der er skræddersyet til at fungere med deres app.

Mofibo koster fra 129 kr. om måneden og kan prøves gratis og uforpligtende i 14 dage.

Chapter

Chapter har Danmarks billigste e-bogs abonnement hvis man udelukkende ser på prisen af abonnementet, men derudover har de altså også et fantastisk udvalg af store personlige biografier der sætter fokus på blandt andet selvværd.

Du kan prøve Chapter gratis i 30 dage uden binding og her efter koster der fra bare 69 kr. om måneden.

Du kan finde en komplet liste over gratis e-bøger her for at se om der skulle være andre apps med e-bøger du foretrækker over dem jeg allerede har nævnt.

Den bedste vej til bedre selværd

Den bedste vej til bedre selvværd må vi nok erkende ikke er ved at læse en bog. Det er derimod at gribe fat om problemer og lære at håndtere dem og videreudvikle dig derfra. Hvad end du er ung el. voksen så er den bedste vej til bedre selvværd gennem terapi.

Det kan være terapi af forskellige former der kan hjælpe dig med dette og en terapiform er ikke mere rigtig end en anden terapiform. Typisk vil det dog være en psykoterapeut som Shila Søholt man henvender sig til, hvis man gerne vil igang med at få et bedre selvværd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *