Manglende fritid, når man starter selvstændig

Hvis man tager springet som selvstændig, så skal man også være opmærksom på, at fritid er en by i Rusland. Forstås på den måde, at der ikke vil være megen fritid, efter man starter ny virksomhed. For når man starter op som selvstændig, så har man tendens til at lægge al sin tid i arbejde, og man glemmer ofte, at holde fri. Man bruger meget tid i starten på at få det hele op at køre, sørge for, at problemer bliver løst, at der bliver markedsført via reklamer, der skal laves nyhedsbreve, besvares kundehenvendelser og meget mere.

Udnyt hvert et minut

Man skal udnytte hvert et minut, når man starter, samt det første stykke tid i starten. Man skal se hvert et minut som guld, fordi det er dyrebart tid, som forhåbentlig medføre til mersalg på den lange bange.

Her skal man så også vælge at prioritere de opgaver, som er vigtigt, især hvis man er alene om det. Her kan sådan noget som regnskab være en stor tidsrøver, og derfor kan det være en god ide, at få Revision København til at stå for regnskabet. Hvis du bor på fyn, kan du med fordel anvende en revisor på fyn, så du ikke behøver at tænke regnskab lige i starten. Med tiden, kan man overtage regnskabsopgaverne selv. Men generelt, er det en handling, som stjæler megen tid fra opgaver, som kommer firmaet til gode.

Husk at holde fri

Når man er starte selvstændig, og brænder mere end 100% for det man laver, så er det vigtigt, at man alligevel tager sig nogle fridag i ny og næ. Det er simpelthen fordi, at man har tendens til at gå ned med stress, fordi der er så mange ting at holde styr på. Derfor er det godt for din krop og din hjerne, at få et afbreak, hvor man kan komme helt ned i gear.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *