Rejse til Maldiverne

Maldiverne er en ø-kæde i Det Indiske Ocean. Den ligger sydvest for Indien og Sri Lanka øst for Afrika og nord for Australien. Maldiverne består af 26 atoller, der er spredt ud over ca. 90.000 kvadratkilometer (35.000 km2). Der er mere end 1.200 koralrev omkring disse øer, hvilket gør det til en af de bedste dykkerdestinationer i verden!

Fakta om maldiverne:

Valuta: Rufiyaa (MVR)

Officielle sprog: Dhivehi, engelsk

National holiday: Uafhængighedsdag, den 26. juli

Bedste tidspunkt at rejse til Maldiverne på?

Det bedste tidspunkt på året til en rejse er i vores tørre sæsoner med mindre regn og luftfugtighed i december/januar eller juni/juni. Maldiverne er et tropisk land og har høj luftfugtighed hele året rundt.

Hvad skal man se på Maldiverne?

En Rejse til Maldiverne har noget for enhver smag. Lige fra fantastiske, hvide sandstrande og krystalklare, vand til dykning og fiskeri i verdensklasse. Der er også mange historiske moskeer og templer, som kan udforskes. Nogle af de mest populære seværdigheder på Maldiverne er:

– Skildpaddeobservation på Gangehi Island

– Snorkling og svømning med hvalhajer på Ari Atoll

Hvad skal du vide, før du rejser til Maldiverne?

Ud over de almindelige rejsetips er der et par ting, der kan være nyttige at vide, når man rejser til Maldiverne .

– Maldiverne er et muslimsk land, så vær venligst klædt passende (knappet skjorte for mænd)

– Der serveres kun alkohol på resort-øerne , som du skal tage en båd til

– Maldiverne er meget dyre, så planlæg venligst dit budget i overensstemmelse hermed

-Maldivisk mad: Fihunu mas riha (fiskecurry) og bambukunu fry (stegt banan) er traditionelle retter, der kan findes i hele landet. Disse restauranter vil servere internationale retter.

– Der er ingen hæveautomater på øerne, så medbring venligst nok kontanter med dig

Nogle feriesteder tilbyder all inclusive-pakker, som omfatter mad og drikkevarer, men sørg for at tjekke, hvad der er inkluderet, før du tager af sted.

Hvorfor kan vi have et behov for at rejse væk?

Der er mange grunde til, at vi kan have brug for at rejse væk. Nogle gange har vi bare brug for en pause fra vores hverdag, eller måske føler vi os lidt fastlåst og har brug for lidt tid til at tænke over tingene. Rejser kan være en fantastisk måde at finde inspiration og få nye idéer. Det kan også hjælpe os til at lære mere om andre kulturer og verden omkring os. Og så er det selvfølgelig også sjovt og lærerigt at rejse udenlands.

Hvis du har en presset hverdag, på grund af arbejde, føler sig stresset og presset, så er det en god pause, man kan tage i sit liv, hvor man lige kan komme ned i gear, mærke efter sig selv og sine følelser. Det er sundt på rigtig mange punkter, og det er noget vi alle kan have bruge for i ny og næ. For det er vigtigt, at man fjerner sit fokus fra sin stressede hverdag og får et fokus på noget andet sammen med sin familie eller alene, hvis man foretrækker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *