Sådan finder du de rette briller

Skal du have briller – og er du i tvivl om, hvilke briller, der passer godt til dig? Læs med her og find ud af, hvordan du finder frem til de briller eller solbriller, der passer bedst til dig og din personlige stil.

Vælg briller ud fra din ansigtsform

Du kender det sikkert selv: Du har set nogle fede briller på gaden eller på Instagram, men når du selv prøver dem på, så passer de bare ikke til dig. Det er i mange tilfælde fordi at du prøver briller på, der ikke passer til din ansigtsform. Det kan f.eks. være briller, der fremhæver lige netop det, du ellers hellere vil skjule. Når du skal vælge briller, kan det derfor være en god idé at sætte dig ind i, hvilken ansigtsform, du har og hvilke briller, der egner sig godt til denne ansigtsform. Det kan i hvert fald hjælpe dig med at skære ned på antallet af briller, du skal prøve på, når du er på jagt efter briller i Fredericia.

Inddrag din personlige stil

Ligesom sko, tasker og smykker skaber et look, så kan briller eller solbriller også være med til at udtrykke din personlige stil og fuldende sit outfit. Når du skal vælge briller, er det derfor en god idé at overveje brillestellets form og farve og tænke det ind i din garderobe, så du finder et par briller, der matcher din personlige stil. Hvis du f.eks. er til de kølige og klassiske toner, bør du gå efter mere afdæmpede briller i stille farver, hvorimod du bør gå efter nogle mere statementbriller, hvis du er til spræl og stærke farver. Dine briller skal passe til dig og dine behov, så det er en god idé at bruge lidt tid på at overveje, hvordan dine briller kan styles til både hverdag og fest. Du skal jo bruge dem hver dag.

Prøv brillerne på, inden du beslutter dig

Det er en stor beslutning at vælge briller – netop fordi at du skal have dem på hver eneste dag. Det er derfor vigtigt, at du giver dig god til at vælge og prøve forskellige brilledesigns og stel. Det kan i mange tilfælde være en god idé at prøve brillerne hjemme i ro og mag, hvor du kan se dem på i varierende belysning og til forskellige outfits, inden du beslutter dig. På den måde kan du også mærke kvaliteten mellem hænderne og så bestille dem, der passer dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *