Selvfølgelig kan du være smuk både indvendigt og udvendigt!

Puha, hvor tiden bare flyver hele tiden. Der er altid så mange ting der skal gøres, og så er der alle de ting man stadig ikke har nået at få gjort. Ofte bliver der prioriteret i alle gøremålene, og mange ender med ikke at af prioritere sig selv. Det er ikke sundt hverken for dit selvværd eller din produktivitet. For hvis man har det godt med sig selv, får man ofte udrettet mere! Så hvis du har en lang liste af gøremål, men føler dig lidt ’lost’ over hvor du skal starte, så start med dig selv og noget helt enkelt.

Hvordan øger jeg mit selvværd?

Vær god ved dig selv. Nej, forkæl dig selv. Hvorfor ikke? Det behøver ikke bare være en ny bluse, en pose slik eller en aften foran skærmen. Der er mange måder du kan forkæle dig selv på, som øger dit selvværd. Fordi, you´re worth it! Og som sagt kan du bare starte med noget helt enkelt. Prøv for eksempel at lægge neglelak på. Det er så hurtigt og giver dig et øjeblikkeligt boost af selvtillid! Du vil få den fedeste overskudsagtige følelse bagefter.

Gode tips til et instant boost

Snup en aften hvor du forkæler dig selv. Sæt yndlings musikken på, tag et langt bad, og lad skønhedsplejen begynde fra top til tå. Du kan sagtens få salon-flotte negle, uden at det koster salon-priser. Ud over din normale neglelak skal du bare have fat i en god liquid tape til negle. De professionelle bruger det også. Ved at bruge en billig, men god liquid tape til negle undgår du at neglelakken smatter ud på tæerne/fingrene, og du får den flotte finish omkring neglebåndet. Du kan også male liquid tape til negle på selve neglen. Du kan lave striber, mønstre og generelt være rigtig kreativ.

Hvad er liquid tape til negle

Det er et produkt ofte lavet af latex, som du maler rundt om negle og neglebånd med en neglelaksbørste. Tapen tørrer hurtigt, og når du er færdig med at lægge neglelakken på, kan du nemt løfte tapen af igen med en pincet. På denne måde kan du komme helt ned til neglebåndet, og du får det flotteste finish bagefter. Det betyder også at du ikke behøver at bruge acetone bagefter. Liquid tape til negle kan bruges både med almindelig neglelak men også med gellack eller hybridlak.

Hvad med min indre skønhed?

Du skal selvfølgelig også pleje din indre skønhed. Det gør du for eksempel ved at udvikle positive vaner. Folk med indre skønhed er ofte uselviske, ydmyge og positive mennesker, der ikke sammenligner sig med andre. Ligeledes hjælper de andre, både folk de kender, men også ved for eksempel ved at gøre frivilligt arbejde eller støtte forskellige hjælpeorganisationer. Folk med indre skønhed er også gode til ikke at dømme andre uanset religion, seksuelle orientering, race, økonomiske situation osv. Det kan godt virke meget mere omstændigt at arbejde med din indre skønhed og dit mentale velvære. Men husk igen. You’re worth it!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *