Tøjet siger ingenting, men taler sit tydelige sprog!

Dit tøj kan naturligvis ikke sige noget. Men alligevel fortæller det en hel masse om dig som person. Faktisk lægger vi utroligmeget mærke til den måde, som andre folk klæder sig på. Det er nemlig med til at vise vores personligheder frem – ved at udstråle og give power.

Når du gør det forkert, sender du forkerte signaler

Det kan måske synes svært at klæde sig personligt, hvis man arbejder inden for et fag, hvor folk ser nogle særlige stereotyper for sig. Som f.eks. en VVS’er i blå overalls, en læge i hvid kittel, en frisør med pænt hår osv.

Tøj sender med andre ord signaler, og kan derfor også sende de forkerte signaler! F.eks. giver det ikke et godt indtryk, hvis du møder en person, som har slidt tøj på og ikke har gider at rede sit hår. Måske personen stadig kan være den bedste i verden til det som han elelr hun laver, men det er langt fra sikkert, de når at få chancen for at bevise det, da kunden nok søger et andet sted hen. Dermed forhindrer personens signaler hende eller ham i at opnå succes.

Tøj og accessories kan påvirke dig selv og dine omgivelser

Det er vigtigt, at man føler sig klædt på, så man er komfortabel og udstråler succes. Det har nemlig effekt på både en selv og sine omgivelser. Nøjagtigt som det at smile fysisk kan være med til at gøre humøret bedre, kan det at klæde sig på en bestemt måde være med til at give en ekstra selvtillid og tro på sig selv.

Ligeledes vil dine omgivelser se en person, som virker i kontrol og ser ud til at have styr på sit liv. Det giver dig et væsentligt forspring.

Derfor er det vigtigt at forstå, at man sagtens kan klæde sig med tøj og accessories, som man synes er passende. Har man en funktion, hvor der er nogle uskrevne regler i forhold til påklædning, er ure og smykker en vej frem. Der kan særligt unikke smykker være med til at italesætte sin person. Se eksempler på sådanne smykker på https://hilbertkbh.dk/.

I forhold til tøjet er det også muligt at f.eks. vælge en trøje med et sjovt mønster eller en nuance, som andre måske ikke lige har. Det er igen med til at signalere, at man er sig selv og hviler i sig selv. Man kan med andre ord sagtens både føle sig tilpas og s professionel ud.                          

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *