Trænger dit minimenneske til lidt forkælelse?

Find de lækreste ting hos Loukrudt Land

Efter jeg har fået børn, har jeg virkelig fundet ud af, hvor mange ting man kan komme til at købe, fordi der findes så mange søde og fine ting til børn. Det startede allerede, da jeg var gravid – jeg gik helt shop amok i babytøj og babyting, og mange ting fik jeg egentlig aldrig nogensinde brug for, men det var som om, jeg ikke rigtig kunne få nok. Og efter jeg har fået børn er lysten til at købe lækre ting til dem ikke ligefrem blevet mindre. Men jeg har fundet ud af med tiden, at det bliver alt, alt, alt for dyrt, hvis jeg køber alt det, som jeg har lyst til at købe. Derfor har jeg lavet en lille aftale med mig selv, jeg har lagt et lille budget, som jeg må bruge på ekstra ting til børnene hver måned, det vil sige, at de ting som ikke er et must, men ville være lækre at have. Hvis der er noget, som de akut står og mangler, så tager jeg det ikke fra dette budget. Det er udelukkende tiltænkt lidt ekstra forkælelse. Derudover har jeg også fundet et sted, hvor jeg elsker at spendere mit budget. Det er hos Loukrudt, som er en dansk webshop med et hav af lækre ting til minimennesker, som de så fint selv kalder det. 

Jeg er vild med de mange brands, som de forhandler, og det er tydeligt, at der tænkt over hvert et samarbejde. Der er en gennemgående rød tråd af lækre produkter på webshoppen af høj kvalitet. Jeg stiftede bekendtskab med Loukrudt, da jeg ventede mit andet barn – mine veninder holdte et fint babyshower for mig, hvor en af dem havde købt et puslesæt fra Loukrudt. Det havde jeg faktisk aldrig set før – det er et stofsæt, som består af stofposer og en stof etui til vådservietter. Poserne har forskellige størrelser, og man har mulighed for at folde kanten op og ned, så det kan være den højde, som man finder brugbar. Derudover har de bund i, så de kan stå fint. Tanken er, at de pynter fint på puslebordet, så man gemmer nogle af de mindre kønne men nødvendige ting på puslebordet væk. Derudover er det en rigtig god måde at have system og orden i sine ting på. Så hvis dine børne trænger til lidt forkælelse, vil jeg helt klart anbefale dig at kigge forbi Loukrudt Land!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *