Vidste du, at når du vælger lamper, er det vigtigt at tage højde for lysets fald samt valg af pære?

Og netop dette har rummets brug stor indflydelse på – læs med her og bliv inspireret. 

Når det kommer til valg af lamper er mulighederne jo nærmest endeløse. Der findes mange forskellige design og mange muligheder for lysudfald, som har stor betydning, for den belysning du oplever. Der er mange, der foretrækker at kigge og shoppe lamper online, men her kan du ikke på samme måde få denne fulde oplevelse af belysningen, derfor er det vigtigt at vide noget om belysning generelt, samt valg af pære inden du køber dine næste lamper. 

Du skal blandt andet tage højde for rummet lampen skal være i. Skal lyset være naturtro og virkelighedsnært, eller skal det være mere varmt og hyggeligt – her er det blandt andet farvetemperaturen, du skal kigge på. Derudover er der forskel på, hvor meget lys lamper giver, og derfor har placering og antal også stor indflydelse på det endelige resultat. Det kan derfor godt betale sig at gøre sig nogle overvejelser, inden man blot vælger det første og det bedste. Jeg har fundet et eksempel på en lampe med en helt unik og smuk belysning hos Lumega Home

Den smukkeste lysekrone

Lysekroner er en del af tidens trend, og her har Lumega Home også givet deres bud på, hvordan sådan en skal se ud. Den hedder OLUM CHANDELIER og kommer i to forskellige størrelser. Den findes med en diameter på 60 cm og en diameter på 100 cm.

Den er lavet af messing og krystalglas, som tilsammen givet et helt fantastisk og eksklusivt look. OLUM CHANDELIER kommer med indbygget pære, hvilket sammen med valget af materialer gør, at kvaliteten er meget høj. Denne lysekrone giver en anderledes belysning, men samtidig har den en lyskilde, som har en god farvegengivelse på 90 Ra og kelvin på 2700K. Dette sikre at farverne på ting, som oplyses af denne er virkelighedstro, og at lyset opleves som varmt og hvidt, hvilket er meget behageligt. Denne lysekrone egner sig særligt over et spisebord, hvor dens helt unikke belysning vil skabe en skøn atmosfære for at nyde gode middage og godt selskab. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *